Wat & hoe

Mensen met een missie

Zaken doe je met elkaar

ONZE AMBITIE

Beschermen wat waardevol is en de wereld een beetje kleuriger en mooier maken. Dat is wat ons beweegt en wat we doen. Al meer dan honderd jaar, dus we zijn er behoorlijk goed in.

Hoe we dat doen? Door verfproducten te ontwikkelen die de levensduur van woningen, gebouwen en andere bouwobjecten verlengen. Omdat ze nuttig of bijzonder zijn, maar ook omdat we vinden dat we doordacht om moeten gaan met bouwmaterialen en grondstoffen die we aan de natuur onttrekken.

Daarom bedenken we oplossingen die het aantrekkelijker maken om te kiezen voor behoud in plaats van vervanging. En maken we verf die inspeelt op de behoefte aan variatie en verandering, zonder dat het de schaarse grondstoffenvoorraad onnodig belast.

Mensen met een missie

Dit vraagt om mensen met een missie. Mensen met een passie voor verf en de overtuiging dat duurzaam denken geen beperking is, maar juist een vliegwiel is voor eigenzinnige innovatie.

Zaken doe je met elkaar

Deze bevlogen mensen vinden we zowel binnen als buiten ons eigen bedrijf, want succes bereik je samen. Daarom werken we zij aan zij met alle partijen in de keten: van groot- en detailhandel tot verwerkers, architecten, opdrachtgevers en eigenaren. En hoewel we inmiddels wereldwijd actief zijn, koesteren we de persoonlijke band met onze partners en afnemers. Want zaken doe je met elkaar.