We willen vernieuwend zijn op het terrein waar we zoveel van weten.
Wat goed is, willen we behouden en van daaruit verder verbeteren.
We zijn niet voor niets nog steeds een onafhankelijk Nederlands familiebedrijf, dat al sinds 1916 succesvol is in het maken van verf. Dat komt niet doordat we alles bij het oude laten, maar juist doordat we bij de ontwikkeling van onze producten traditioneel vakmanschap steeds weer combineren met de modernste technieken en inzichten.

Daarbij verliezen we vooral niet uit het oog dat vernieuwingen alleen zinvol zijn als deze onze gebruikers ook echt vooruit helpen. Geen innovatie om de innovatie dus, maar daadwerkelijke verbeteringen, zodat het werken met alle verfproducten van Van Wijhe Verf prettig is.
Voor een moderne, duurzame toekomst is innovatie een absolute voorwaarde.

We willen ook voortdurend verbeteren in de omgang met onze klanten, leveranciers, onze eigen mensen en de wereld daarbuiten. Betrokkenheid bij de samenleving en duurzame oplossingen zijn voor ons vanzelfsprekend. Dat zit als familiebedrijf in onze genen.

Wijzonol staat voor Nederlands vakmanschap van nu. We ontwikkelen verf waarmee professionele schilders en kritische DHZ-ers in de typisch Nederlandse omstandigheden duurzame topkwaliteit vakwerk kunnen leveren.